nom Angry face
Crosstraining
Crosskamp

Behaalde resultaten


Pekela” TITLE= Heeresveld concours mei 2016 Mijn eerste springwedstrijd weer na mijn Engeland avontuur. 2e prijs in het M.

Bicton” TITLE= 24 april 2016, Bicton Arena in Engeland. De eerste eventing-wedstrijd van een aantal wedstrijden in Engeland als onderdeel van een maand training.

Badeend” TITLE= maart 2016, veel modder in Maarsbergen, 6e prijs

Ereronde” TITLE= In februari 2015 was Babe reserve indoor kampioen M springen van Groningen. Dat geeft maar aan hoe veelzijdig een Eventer kan zijn. Vlak hierna is zij verkocht naar Engeland voor de Eventingsport.

Dorite” TITLE= In 2014 heb ik een nieuw paard gekocht Dorite, zij pakt het Eventing werk erg fijn op en heeft inmiddels al de nodige punten in het M binnen gehaald. Ze stond op de 12e plaats in de Eventingcup!

In 2013 ben ik met Babe als 5e geëindigd in de Nederlandse eventing cup! Waarbij zij tevens in de Klasse Z haar winstpunten gelopen heeft.

Bronzen bollert” TITLE= In september 2013 pakte ik de winst met Babe om de 55e editie van het Bollert Brons in de klasse M paarden.

Ik heb het cross-seizoen 2012 goed afgesloten door in Bathmen de M cross te winnen met mijn paard Babe ( Colandro x Odermus ) Tevens zijn wij 7e geworden in de KNHS Eventing competitie. In deze competitie krijg je per klasse punten voor elke cross waarin je een prijs rijdt. De 5 hoogste scores tellen.Waterbak Bathmen, klasse M Eventing