nom Angry face
Crosstraining
Crosskamp

CrosstrainingNaast dressuur- en springlessen geef ik ook crosstrainingen. Deze trainingen vinden plaats op een speciaal hiervoor aangelegd terrein. Inmiddels zijn er meerdere geschikte oefenlocaties in de drie noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe te vinden. Ook ben ik altijd opzoek naar nieuwe locaties om te trainen, zodat we steeds nieuwe uitdagingen hebben.


Er zijn crosstrainingen voor ervaren en minder ervaren ruiters. We trainen op verschillende terreinen. De trainingen worden in blokken van vier lessen aangeboden. Hierin zit een opbouw, zodat iedereen die meedoet het tempo van de lessen goed kan volgen. Mochten we nog een keer naar hetzelfde terrein gaan dan kunnen we door andere oefeningen te doen , de training moeilijker maken.


Een aantal keren per jaar bezoeken we nieuwe crossterreinen, meestal in de provincies Gelderland en Overijssel. Dit zijn eenmalige lessen waarvoor je je op kunt geven. Tijdens ons jaarlijkse crosskamp bezoeken we ook een heel gaaf crossterrein. Mocht je zelf een suggestie hebben om ergens te trainen, dan hoor ik dit graag! Misschien heb je zelf al een groep enthousiaste ruiters bij elkaar, dan kunnen we altijd een afspraak maken.

Data waarop trainingen gegeven worden kun je vinden op deze site in mijn agenda.
De trainingen duren ongeveer 1,5 uur, maximaal zes combinaties in één les.
Voor elke crosstraining telt: bodyprotector, peesbeschermers en cap verplicht! Meedoen is voor eigen risico.

Mocht je met je vereniging of stal zelf een groep samen kunnen stellen ook dan is het mogelijk om een crosstraining af te spreken op een door ons afgesproken locatie, datum en tijdstip.

De trainingen gaan door bij voldoende deelname. Mocht je onverhoopt verhindert zijn dan kun je tot 48 uur voor de training je afmelden via de mail. Anders worden er kosten in rekening gebracht.

Aanmelden kan via de contactpagina. Vermeld duidelijk je naam en welke training het betreft en het niveau waarop je rijdt. Een week voor de training krijg je een mail met daarop de tijd, het adres en de groepsindeling. Mocht door het weer of andere onvoorziene omstandigheden het niet mogelijk zijn om veilig te kunnen trainen dan houd ik mij het recht voor om de training te verplaatsen naar een andere datum of locatie. Meedoen is voor eigen risico.