Crossles

Naast dressuur- en springles geef ik ook cross-trainingen. Deze trainingen vinden plaats op een speciaal hiervoor aangelegd terrein. Inmiddels zijn er meerdere geschikte oefenlocaties in de drie noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe te vinden. Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe locaties om te trainen, zodat we steeds nieuwe uitdagingen hebben.

Hoe ziet een training eruit?

We trainen op verschillende terreinen. Mochten we nog een keer naar hetzelfde terrein gaan dan kunnen we door andere oefeningen te doen, de training moeilijker maken. Ik hou rekening met je ervaring als cross-ruiter.

Een aantal keren per jaar bezoeken we nieuwe crossterreinen, meestal in de provincies Gelderland en Overijssel. Dit zijn eenmalige lessen waarvoor je je op kunt geven. Tijdens ons jaarlijkse crosskamp bezoeken we ook een heel gaaf crossterrein. Mocht je zelf een suggestie hebben om ergens te trainen, dan hoor ik dit graag!

De trainingen duren ongeveer 1,5 uur, maximaal zes combinaties in één les. Voor elke crosstraining telt: bodyprotector, peesbeschermers en cap verplicht! Meedoen is voor eigen risico.

Wanneer zijn de trainingen?

Elke 1e week van de maand is er crossles. Bij teveel regen of juist droogte is de bodem van het terrein niet veilig. Dan verplaats ik de training.

Misschien heb je zelf al een groep enthousiaste ruiters bij elkaar, dan kunnen we altijd een aparte afspraak maken.

De trainingen gaan door bij voldoende deelname. Mocht je onverhoopt verhindert zijn dan kun je tot 48 uur voor de training je afmelden via de mail. Anders worden er kosten in rekening gebracht.

Geef je op!