Crosstraining

Naast dressuur- en springles geef ik ook crosstrainingen. Deze trainingen vinden plaats op een speciaal hiervoor aangelegd terrein. Inmiddels zijn er meerdere geschikte oefenlocaties in de drie noordelijke provincies, Groningen, Friesland en Drenthe te vinden. Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe locaties om te trainen, zodat we steeds nieuwe uitdagingen hebben.”

Hoe ziet een training eruit?

We trainen op verschillende terreinen. Mochten we nog een keer naar hetzelfde terrein gaan dan kunnen we door andere oefeningen te doen, de training moeilijker maken. Ik hou rekening met je ervaring als crossruiter.

Een aantal keren per jaar bezoeken we nieuwe crossterreinen, meestal in de provincies Gelderland en Overijssel. Tijdens ons jaarlijkse crosskamp bezoeken we ook een heel gaaf crossterrein. Mocht je zelf een suggestie hebben om ergens te trainen, dan hoor ik dit graag!

De trainingen duren ongeveer 1 uur met maximaal vier combinaties in één les. Voor elke crosstraining telt: bodyprotector, peesbeschermers en cap verplicht! Meedoen is voor eigen risico.

Wanneer zijn de trainingen?

Tijdens het cross-seizoen organiseer ik regelmatig een crosstraining. Dit kan zijn bij mij thuis in Bedum of op een crossterrein elders.

Misschien heb je zelf al een groep enthousiaste ruiters bij elkaar, dan kunnen we altijd een aparte afspraak maken.

De trainingen gaan door bij voldoende deelname. Bij onverwachte weersomstandigheden is het mogelijk dat qua veiligheid de training niet door kan gaan, deze wordt dan verplaatst. Mocht je onverhoopt verhindert zijn dan kun je tot 48 uur voor de training je afmelden via de mail. Anders worden er kosten in rekening gebracht.

Geef je op!