Over mij

Ik ben Wieneke Hadderingh (1970) en rijd al paard sinds mijn 7e. Vanaf mijn 17e ben ik begonnen met lesgeven en dat is niet meer opgehouden. Ik verzorg die lessen bij verschillende rijverenigingen en aan huis. Ik geef lessen in zowel springen als dressuur. Van vroeg in het voorjaar tot in het najaar organiseer ik crosstrainingen.

Trainen in Bedum

In Bedum, waar ik woon, heb ik een superfijne buitenbak met verlichting waarin je altijd kunt rijden. Ik heb vier stallen bij huis, een wei, een longeerbak, een stapmolen en crosshindernissen in de wei die regelmatig aangepast worden.

Mijn expertise

In 1996 heb ik mijn instructeursdiploma 2e fase behaald. Waarna ik in 1997 de 3e en in 2000 de 4e fase allround met goed gevolg heb afgerond.

Voor de ORUN opleiding van de KNHS ben ik door de KNHS bevoegd om de vooropleiding voor de fase 1 en 2 van het instructeursdiploma te verzorgen. In de zomer geef ik cross- en springlessen tijdens instructieweken bij de Boerhaarshoeve in Grolloo.

Mijn eigen resultaten

Zelf ben ik ook actief in de wedstrijdsport, zowel in het crossen als springen en dressuur. Ik heb veel successen behaald in het crossen met verschillende paarden.

In 2012 zijn Babe en ik als 7e geëindigd in de Eventing Cup, in 2013 als 5e. Daarna is zij verkocht naar het buitenland en op Nederlandse bodem een 7e plek heeft behaald in Military Boekelo. Dorite heeft inmiddels het stokje overgenomen en niet geheel onverdienstelijk: zij loopt inmiddels een internationale 3* proef.

Neem contact met mij op